Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 18:21   #4
cezar007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: kozienice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Labir
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Wyślij wiadomość przez ICQ do cezar007
Domyślny

hmmm
przechodziłem kiedyś to to,jak to szlo xd
Chyba wiem jak idziesz tam do casii i tych innych złodziej zaczepia cie taki ziomek <nie wiem na 100% bo to dawano robilem ;p > i ty sie go musisz spytac czy to jest gildia zlodziej czy jakos tak i nastepnie nie rozmawiac z nim dalej tylko pobiec natychmiast do lorda andre i powiedziec mu ze znalezles to to ... xD

@Edit
Po chwili ujrzycie wejście do jaskini której drzwi otworzymy zdobytym kluczem! Odbijcie w lewo ubijając 5 szczurów i wchodząc do sali z której wybiegły. W środku znajduje się skrzynia (PPLLP), a w niej skradziony łuk Bospera (14K) i kielichy należące do właściciela gospody- Cargona! Zabieramy mikstury leżące na półkach i wychodzimy udając się do końca korytarzem w prawo i następnie na północ. Napotkacie złodzieja Jaspera który zgodzi się was zaprowadzić do swojej szefowej- Cassii. Przed nami wybór- możecie przyłączyć się do Gildii złodziei wykonując dla nich ciekawe zadania (kradzież pierścienia Constantino i zdobycie krwawych kielichów) i szkoląc się w umiejętnościach złodziejskich. Możecie również donieść o ich obecności w kanałach lordowi Andre (23K). Ja zdecydowałem się na tę drugą opcję, jednak proponuję zapisać w tym miejscu grę, by ewentualnie kiedyś dokończyć grę wstępując w szeregi gildii. W walce ze złodziejami nie mamy żadnych szans, dlatego chcąc ich wydać, przerwijcie rozmowę (opcja koniec), ucieknijcie z kanałów i udajcie się do lorda Andre opowiadając o gildii.

hehe to sie nie mylilem =]

Ostatnio edytowany przez cezar007 - 09-07-2008 o 18:26.
cezar007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem