Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 18:31   #5
YugoPL
Użytkownik Forum

YugoPL's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pachu
Profesja: Knight
Gildia: (Brak)
Świat: Luminera
Poziom: 50
Skille: 68/68
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cezar007 Pokaż post
hmmm
przechodziłem kiedyś to to,jak to szlo xd
Chyba wiem jak idziesz tam do casii i tych innych złodziej zaczepia cie taki ziomek <nie wiem na 100% bo to dawano robilem ;p > i ty sie go musisz spytac czy to jest gildia zlodziej czy jakos tak i nastepnie nie rozmawiac z nim dalej tylko pobiec natychmiast do lorda andre i powiedziec mu ze znalezles to to ... xD

@Edit
Po chwili ujrzycie wejście do jaskini której drzwi otworzymy zdobytym kluczem! Odbijcie w lewo ubijając 5 szczurów i wchodząc do sali z której wybiegły. W środku znajduje się skrzynia (PPLLP), a w niej skradziony łuk Bospera (14K) i kielichy należące do właściciela gospody- Cargona! Zabieramy mikstury leżące na półkach i wychodzimy udając się do końca korytarzem w prawo i następnie na północ. Napotkacie złodzieja Jaspera który zgodzi się was zaprowadzić do swojej szefowej- Cassii. Przed nami wybór- możecie przyłączyć się do Gildii złodziei wykonując dla nich ciekawe zadania (kradzież pierścienia Constantino i zdobycie krwawych kielichów) i szkoląc się w umiejętnościach złodziejskich. Możecie również donieść o ich obecności w kanałach lordowi Andre (23K). Ja zdecydowałem się na tę drugą opcję, jednak proponuję zapisać w tym miejscu grę, by ewentualnie kiedyś dokończyć grę wstępując w szeregi gildii. W walce ze złodziejami nie mamy żadnych szans, dlatego chcąc ich wydać, przerwijcie rozmowę (opcja koniec), ucieknijcie z kanałów i udajcie się do lorda Andre opowiadając o gildii.

hehe to sie nie mylilem =]

Dobra spróbuję bo u Jespera nie am takiej opcji dialogowej jak "Czy to jest gildia złodziei?"

Zaraz dam Edita.

@EDIT:Gadam z Jesperem prowadzi mnie do Casii.Cassia zaczyna gadać daję Koniec wracam do Andre zgłaszam gdzie są a o przestępcach znalezionych w kanałach dalej nie mogę mu powiedzieć :/

@EDIT2oradziłem sobie jakoś i zabiłem ich wszystkich.Dziękuję wszystkim za pomoc.

Aktualny cel:

Skills:70/70
Level:50
Magic Level:6
Best Solo:Giant Spider/Dragon Lord

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nawigator Pokaż post
wy to macie Gówno nie fart jak poszedlem do kibla z rana to znalazlem Shit set warty pociagniecia spluczki
hahahah
to jest mój idol HAHAHA!

Ostatnio edytowany przez YugoPL - 09-07-2008 o 19:37.
YugoPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem