Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 19:38   #105
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

/up : jak taka kobieta zostanie kiedyś zgwałcona, zrozumie o co mi chodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati Pokaż post
Kamliss, według mnie, to masz jakieś przykre doświadczenia z tym wszystkim. Jesteś pedałem, że nie lubisz popatrzeć na jakiś fajny tyłek? No dobra, może na 12 latki nie, ale np. 14,15,16 lat? Taka jest moda, każda chce być zpimpowana tak, żeby faceci się za nią oglądali. Jeśli się nie oglądają znaczy, że nie jest atrakcyjna, proste. Mam koleżanke, może nie koleżanke, mieszkała u mnie w bloku, teraz zdała do 1 gim. Szedłem raz z kumplem, mijała mnie i się uśmiechnęła, kumpel do mnie "O człowieku co szprycha!" Ja mówie: "A wiesz do której ona klasy chodzi?" "On: 3 gim?" Chyba Ci o to chodzi, ale ja nie widze, co Ci w tym wszystkim przeszkadza? Nie chcesz mieć dziewczyny, która nie jest dziewicą? Proste, szukaj dziewicy! Nikt Ci nie broni ;-)
Wiesz, nie wiem jak Ty ale nie chciałbym mieć dziewczyny której każdy facet gapi sie na pupe/biust (niech Ci będzie).

/down : z początku też tak myślałem, ale po pewnym czasie rozumie się to innaczej...

/2x down : nie bardzo mi się to podoba, jak i nie tylko mi, a celem tego tematu było poznanie opinii użytkowników/czek.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 19:48.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem