Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 22:33   #141
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wtłoczone do głów. A potem wchodzi takich chłopak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
Jako że pora późna, pozwolę sobie na sformułowanie że pierdolisz głupoty.
Nie istnieje coś takiego jak własny pogląd. Uczysz się pewnych regułek, obserwujesz świat. Do tego co dowiedziałeś się od matki czy ojca dodajesz swoje spostrzeżenia i zachowujesz to dla siebie lub - jak tu - publikujesz na forum.
Pretensje - jak dla mnie - nieuzasadnione.

Cytuj:
Wolę patrzeć się na dziewczynę z chłopakiem, niż na pary homoseksualne.
A mi homoseksualiści na ulicach by nie przeszkadzali, jeżeli to miałby być krok cywilizacyjny naprzód. Nawet niech na kobiercu stają. Mimo że wyznaję zasadę jakoby miejsce penisa było w pochwie kobiety, a nie w odbycie innego mężczyzny to geje mi nie przeszkadzają, byle by mnie tylko nie próbowali od tyłu łapać.

Cytuj:
Spójrz na zachód, tam kobiety także mają dzieci, a jakoś firmy potrafiły to pogodzić oraz często docenić. Kobieta posiadająca dzieci jest często wydajniejszym pracownikiem niż mężczyzna. Zostało to naukowo udowodnione...
To udowadnia tylko że kobiety dojrzewają wcześniej. Mężczyźni za to nie dojrzewają nigdy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.