Cytuj:
|
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wt³oczone do g³ów. A potem wchodzi takich ch³opak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
|
Jako ¿e pora pó¼na, pozwolê sobie na sformu³owanie ¿e pierdolisz g³upoty.
Nie istnieje co¶ takiego jak
w³asny pogl±d. Uczysz siê pewnych regu³ek, obserwujesz ¶wiat. Do tego co dowiedzia³e¶ siê od matki czy ojca dodajesz swoje spostrze¿enia i zachowujesz to dla siebie lub - jak tu - publikujesz na forum.
Pretensje - jak dla mnie - nieuzasadnione.
Cytuj:
|
Wolê patrzeæ siê na dziewczynê z ch³opakiem, ni¿ na pary homoseksualne.
|
A mi homoseksuali¶ci na ulicach by nie przeszkadzali, je¿eli to mia³by byæ krok cywilizacyjny naprzód. Nawet niech na kobiercu staj±. Mimo ¿e wyznajê zasadê jakoby miejsce penisa by³o w pochwie kobiety, a nie w odbycie innego mê¿czyzny to geje mi nie przeszkadzaj±, byle by mnie tylko nie próbowali od ty³u ³apaæ.
Cytuj:
|
Spójrz na zachód, tam kobiety tak¿e maj± dzieci, a jako¶ firmy potrafi³y to pogodziæ oraz czêsto doceniæ. Kobieta posiadaj±ca dzieci jest czêsto wydajniejszym pracownikiem ni¿ mê¿czyzna. Zosta³o to naukowo udowodnione...
|
To udowadnia tylko ¿e kobiety dojrzewaj± wcze¶niej. Mê¿czy¼ni za to nie dojrzewaj± nigdy.