Nie sprawdza się? Ile to rodzin jest, gdzie tylko mężczyzna pracuje? Na palcach nie policzysz, na pewno. Poza tym ok, chcesz pracować, zarabiać, usamodzielnić się, ja to rozumiem ale czy aby napewno chciałabyś pracować jak wół i kopać rowy tak jak facet? Śmiem wątpić.
@down
Vasudanin jeśli łaska (nie żebym był czepialski, ale mam dość jak mi nick przekręcają).
Tak, ale ile mężczyzna wytrzyma w tym biurze? Jeśli jest myślicielem wytrzyma dłużej, jeśli jednak nie to po kilku miesiącach, może latach szlag go trafia. Ileż można siedzieć i pisać to samo non-stop. Poza tym, większość mężczyzn jest wręcz stworzona do takiego kopania rowów, czy nawet na budowę.
@2down
Ale jak to mówią "Ktoś to musi robić", i jestem pewny, że jeśli twój chłopak nie znajdzie pracy, to skorzysta i z tego. "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma".
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
|
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 09-07-2008 o 23:14.
|