Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia
Spójrz na zachód, tam kobiety także mają dzieci, a jakoś firmy potrafiły to pogodzić oraz często docenić. Kobieta posiadająca dzieci jest często wydajniejszym pracownikiem niż mężczyzna. Zostało to naukowo udowodnione...
Nie chcę rzeczy niemożliwych.
|
Naukowo udowodnione? Lol, pokaz mi te naukowe dowody. To nic nie znaczy. Ostatnio polak odkryl perpetuum mobile. Udowodnil to naukowo! I opatentowal. Okazalo sie ze w badaniach zapomnial o niektorych czynnikach, i nie wliczyl grubosci lancucha ktory napedzal maszyne! : O No ale hoy, wazne ze nauka.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Ja tu widze tylko i wylacznie szowinizm i jakies dziecinne gatki. Naprawde niewiele osob wypowiedzialu sie tu na poziomie: /
Zboczyliscie troche z tematu..
@edit
Co do tematu ciazy i dziecka. Skoro juz robicie z siebie takich silnych chlopakow itp, to policzcie mi prosze, ile jest pracujacych, uczacych sie i wychowujacych samotnych kobiet a ile mezczyzn.?^_____^
|
Gdzie tu szowinizm? Ja szanuje kobiety i w ogole, ale nie podoba mi sie to, co juz wczesniej napisalem. Zapomnialo sie?
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...4&postcount=75
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati
Tu jest niestety Polska, a nie zachód. Do zachodu brakuje nam kilkanaście/dziesiąt lat i to jest wiadome nie od dziś.
Przepraszam za OFFTOP :-)
|
Tak, brakuje nam tez kilkudziesieciu milionow zlotych lezacych odlogiem na utrzymanie takich 'pracujacych' (pracujacych, haha) matek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wtłoczone do głów. A potem wchodzi takich chłopak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
Ile jest wyrokow sadow dajacych opieke nad dziecmi ojcu, a nie matce?
|
Chcialem napisac to samo. Jesli dobrze pamietam, to takich wyrokow jest (sa?) 3%.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Jezeli zarowno jej jak i tym chlopakom sprawialo to przyjemnosc, to w czym problem?
|
Dokladnie, co to za ingerowanie i potepianie tego czy innego stylu zycia? 'A bo wpadnie'? No to wpadnie, jej problem, jej zycie, jej ryzyko. Ale i tez jej zabawa, przyjemnosc, przygoda... Nie wasza/nasza sprawa. Niech robi to na co ma ochote, ewentualnych konsekwencji nie bedziecie wy ponosic, tylko ona/on... oni.
I ja prosze was, przeczytajcie wkoncu to od poczatku do konca.
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Szczegolnie dziewczyny.