Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2008, 00:14   #162
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

Stan: Na Emeryturze
=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Spójrz na zachód, tam kobiety także mają dzieci, a jakoś firmy potrafiły to pogodzić oraz często docenić. Kobieta posiadająca dzieci jest często wydajniejszym pracownikiem niż mężczyzna. Zostało to naukowo udowodnione...
Nie chcę rzeczy niemożliwych.
Naukowo udowodnione? Lol, pokaz mi te naukowe dowody. To nic nie znaczy. Ostatnio polak odkryl perpetuum mobile. Udowodnil to naukowo! I opatentowal. Okazalo sie ze w badaniach zapomnial o niektorych czynnikach, i nie wliczyl grubosci lancucha ktory napedzal maszyne! : O No ale hoy, wazne ze nauka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Ja tu widze tylko i wylacznie szowinizm i jakies dziecinne gatki. Naprawde niewiele osob wypowiedzialu sie tu na poziomie: /

Zboczyliscie troche z tematu..

@edit

Co do tematu ciazy i dziecka. Skoro juz robicie z siebie takich silnych chlopakow itp, to policzcie mi prosze, ile jest pracujacych, uczacych sie i wychowujacych samotnych kobiet a ile mezczyzn.?^_____^
Gdzie tu szowinizm? Ja szanuje kobiety i w ogole, ale nie podoba mi sie to, co juz wczesniej napisalem. Zapomnialo sie? http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...4&postcount=75

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killuminati Pokaż post
Tu jest niestety Polska, a nie zachód. Do zachodu brakuje nam kilkanaście/dziesiąt lat i to jest wiadome nie od dziś.

Przepraszam za OFFTOP :-)
Tak, brakuje nam tez kilkudziesieciu milionow zlotych lezacych odlogiem na utrzymanie takich 'pracujacych' (pracujacych, haha) matek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Najciekawsze jest to, ze "dobre obyczaje" tak bronione przez osoby pokroju autora tego tematu, zostaly wymyslone przez zupelnie obcych im ludzi i przez zupelnie obcych im ludzi wtłoczone do głów. A potem wchodzi takich chłopak na forum i jest swiecie przekonany, ze glosi wlasne poglady.
Ile jest wyrokow sadow dajacych opieke nad dziecmi ojcu, a nie matce?
Chcialem napisac to samo. Jesli dobrze pamietam, to takich wyrokow jest (sa?) 3%.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Jezeli zarowno jej jak i tym chlopakom sprawialo to przyjemnosc, to w czym problem?
Dokladnie, co to za ingerowanie i potepianie tego czy innego stylu zycia? 'A bo wpadnie'? No to wpadnie, jej problem, jej zycie, jej ryzyko. Ale i tez jej zabawa, przyjemnosc, przygoda... Nie wasza/nasza sprawa. Niech robi to na co ma ochote, ewentualnych konsekwencji nie bedziecie wy ponosic, tylko ona/on... oni.

I ja prosze was, przeczytajcie wkoncu to od poczatku do konca. http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Szczegolnie dziewczyny.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem