Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2008, 08:26   #1
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
EdwardMatiz ma numer GG 5507601
Domyślny Oceń innych graczy!

Piszemy tutaj parę dobrych zdań o innych użytkownikach, miło byłoby gdybyśmy opisali każdego, proszę innych nie obrazać bo nie o to chodzi.

<8>Borys<8> - Rzadko gra, dobry gracz, celny, dobrze skacze i lata, mocny punkt zespołu.
Aekal - Camper jakich mało Odrazu po zdobyciu flagi leci do respu przeciwnika i campi ;D, przeważnie udaję mu się ubić wszystkich. Również jest bardzo dobry na Dogeballu, według mnie w knife only nikt nie ma szans z nim.
Dragon-Fly - Waszka to pro D Nienawidzi camperów, szczególnie Nadrilla ;]. Dobry szef zespołu, wie gdzie chodzić i jak walczyć, nie zastąpiony w drużynie.
Emok- równiez rzadko gra, niewiele mogę powiedzieć, zwykły strzelec jak większość z nas
Eragog - bardzo trudno go trafić, szczególnie snajperką, również jest bardzo celny, w podstawowej piątce obowiązkowy.
Kogucik - pół mapy, snajperka, 15 fragów. Więcej nie musze mówić
Misiuuu - gracz podobny do mnie biega jak ja strzela jak ja, dobry użytkownik który dobija lecących graczy
Nadrill - camper, piła maszynowa, lubi wkurzać waszke. Bez niego jest nudno
Psychopata - bardzo dobrze gra z piłą maszynową, co widać po jego wynikach, z karabinem go jeszcze nie widziałem.
pemek33 - Chyba najlepszy graczy u nas w klanie, z każdej broni, na każdym typie mapy jest w pierwszej trójce. Bez niego również byłoby nudno ;D.
Piranezi - Lubi zabawiać się granatnikiem. Wczoraj kończyło się to czasami własną śmiercią. Camperek, ale jak trzeba to potrafi.
Rater - dobry, ale nie zajebisty z każdą bronią. Przydatny w zespole.
Sam - raz go widziałem i niezbyt się orientował ;P. Waszka lubi na niego krzyczeć hehe.
Voldemort - bardzo dobry ze snipy, gorzej mu idzie z innych broni, ale napewno posiądzie tego skilla
Inix - moja siostra, gra rzadko, dobra ze snipy, mało mobilna

Arcana, giersza, Karlosa, Liado, Marli, morwina, Panoramixa, Murzyna i Walekify - nie widziałem w boju
EdwardMatiz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.