Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OtakuGuy
Bogu ducha niewinni gracze? Phi, dajcie spokój, na 100 osób może są takie dwie, trzy.
Reszta to botterzy, albo plx free items spammerzy(ew. ctrl+clone) którym jak sie da tego plate armora żeby zamknęli japę to nawet ty nie powiedzą.
|
Błąd. Żebrak też gracz, a to, że nie zna kultury NIE znaczy, że trzeba go trapować. W dalszym ciągu jest to niewinna ofiara kaprysu jakiegoś cwaniaka.
A trapy na Botterach widziałem raptem trzy, podczas gdy ogółem w mojej obecności trapowano lub próbowano trapować ponad setkę osób. Po prostu cwaniaki tępią innych dla łupu, a potem tłumaczą się, że robili to, bo gracz był noobem. A gówno prawda - mój brat jako osoba bezkonfliktowa oraz pomagająca innym również trapa zaliczył. Ja, zachowujący się podobnie, także byłem blokowany, a dzięki nieudolności potencjalnego łowcy, szczęściu i sporemu zapasowi Life Fluidów ani raz w tym nie zginąłem. Ale i tak straciłem na tym wiele - średnio po 5-6 LF na jeden trap to sporo, bo przed update było to jakieś 360 gp, a typowy hunt kosztował mnie średnio 3 razy mniej, do tego zysk przynosił.
Mniejsza zresztą o mnie. W każdym razie - trap szkodzi, a co szkodzi graczom uczciwym (w sensie nieużywania programów wspomagających) - powinno zostać wyeliminowane, co CipSoft właśnie robi. Nieważne, czy ginie złodziej łupu, żebrak, zwykły gracz czy Rookstayer - śmierć to śmierć.