@down
Racja, jedni sięczegoś nauczą, drudzy sobie darują. (miło się polemizuje =), widać, że obędzie się bez chamstwa na tym)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gofin
I dobrze, mniejsza konkurencja ;P
To jak nie da się trapować to teraz czas na blokowanie oracle, żeby nikt z Rooka nie wylazł ;P
|
Mniejsza konkurencja? A w czym ci przeszkadzają ludzie którzy wychodzą na maina? Strasznie egoistyczne podejście.
Cytuj:
Błąd. Żebrak też gracz, a to, że nie zna kultury NIE znaczy, że trzeba go trapować. W dalszym ciągu jest to niewinna ofiara kaprysu jakiegoś cwaniaka.
A trapy na Botterach widziałem raptem trzy, podczas gdy ogółem w mojej obecności trapowano lub próbowano trapować ponad setkę osób. Po prostu cwaniaki tępią innych dla łupu, a potem tłumaczą się, że robili to, bo gracz był noobem. A gówno prawda - mój brat jako osoba bezkonfliktowa oraz pomagająca innym również trapa zaliczył. Ja, zachowujący się podobnie, także byłem blokowany, a dzięki nieudolności potencjalnego łowcy, szczęściu i sporemu zapasowi Life Fluidów ani raz w tym nie zginąłem. Ale i tak straciłem na tym wiele - średnio po 5-6 LF na jeden trap to sporo, bo przed update było to jakieś 360 gp, a typowy hunt kosztował mnie średnio 3 razy mniej, do tego zysk przynosił.
Mniejsza zresztą o mnie. W każdym razie - trap szkodzi, a co szkodzi graczom uczciwym (w sensie nieużywania programów wspomagających) - powinno zostać wyeliminowane, co CipSoft właśnie robi. Nieważne, czy ginie złodziej łupu, żebrak, zwykły gracz czy Rookstayer - śmierć to śmierć.
|
To tylko gra, taki trap go czegoś nauczy - może przestanie się źle zachowywać, może będzie ostrożniejszy, może wymyśli jakąś lepszą taktykę - jak nie ludzie to go mogą wkońcu potwory na Mainlandzie blokować i nie będzie to istotne kim jest. Survival.