Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2008, 19:00   #1195
Hazuma
Użytkownik Forum

Hazuma's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan

Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
Hazuma ma numer GG 831113
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz Pokaż post
Kanona jeszcze nie widziałem więc wywalamy go z listy... za to Myself; yourself powinna pójść na 1 miejsce best ever anime!!

A Fate stay/night i Ikkitousen raczej nie nadają się do best ever. Raczej myself; yourself, Air albo Tokimeki Memorial. Albo jeszcze Death Note może być.

Btw. ale z was brzydkie spammery

Corgar Frizz
Co do Ikkitousen to sie jeszcze zgodze ze nie na miejscu w top ever ale fate tam musi zostac moze nie na 1 miejscu ale napewno w top znajdowac sie powinien. Mi akurat bardzo utkwil w pamieci nawet juz nie przez sam nieszczesliwy ending ale ogulem jako fabula, kreska no i muzyka samego kenjiego ;p Pozderki

Ps. To nie jest lista wszystkich uzytkownikow mialem na mysli fakt zeby kazdy dodal swoja liste przebojow ;p aby bylo w czym wybierac wrazie braku ciekawych anime ;p

A co do kanona obejzyj go sobie i zorientujesz sie czemu jest przed myself ;p Fakt ze jest za Kanonem wynikac moze z tego ze myselfa ogladalem stosunkowo dawno choc i to anime zapadlo mi w pamieci np przez akcje gdzie blizniaki odjezdaly z peronu a sana ruszyl w poscig ;s (Smutnawo mi sie wtedy zrobilo nie powiem)

Dobra ja lece troszke popic bo tak wypadl jakos melanzyk a wy troszke naspamujcie zeby bylo co czytac jak wroce Pozderki

Starym zwyczajem Sw.Pamieci Illyi powrzucajcie moze obrazki jakis fajnych cat girlsow ;p
------------------------------------------------------------------------------------------
A illya nie strzelaj focha tylko wrzucaj se te twoje niemrawe obrazki pozdro
* Unknown to death.
* Nor known to life.
* Have withstood pain to create many weapons.
* Yet, those hands will never hold anything.
* So as I pray, "Unlimited Blade Works."

Ostatnio edytowany przez Hazuma - 10-07-2008 o 19:08.
Hazuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem