Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2008, 21:06   #1
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny Grafiki upubliczniane

Zdrastwujtie.
Wiem, że grafiki można udostępniać w temacie "Grafiki na zamówienie", ale:
a) Obrazy w nim uważane są za własność prywatną
b) Publikowanie grafik tam powoduje konflikty i wyjaśnienia typu "A ja nie wiedziałem, że to nie publicznie!"
c) Zebranie w jednym temacie grafik upublicznionych znacznie ułatwi dostęp do nich
d) Skończy... no, zmniejszy się namolne molestowanie na gg/pw "A czy mogę użyć twojego outfitu?"
e) Wreszcie skończą się durne komentarze typu "A po cholerę pytasz czy możesz, to nie temat od tego!"

Z góry zaznaczam, że grafiki =\= outfity/przedmioty. Grafiki = wszystko co z Tibią związane i przerabiane, wliczając w to otoczenia (wyliczając OTS ME) i ozdoby czy meble.

Dla porządku - ja zacznę:

Taki golem. Można mu dokleić miecz, tarczę czy co tam kto chce. Jest to mocno przerobiona wersja jednego z dawnych dzieł Mistrza Avagera, lecz nigdy nie zostało ono użyte, zaś otrzymałem je od kogoś, kto - według moich informacji - uzyskał zgodę na powielenie.

To samo z przykładowym mieczem - wersja dla leniwych.

Sztylecik robiony z czyjegoś tam miecza. Nie wiem z czyjego, ale autor (chyba) widział i się nie czepiał.

Gazrurka. Przerobiona z pewnego serwera korzystającego z grafik Byondowskich, ale jest.

By CipSoft. Zawsze to lepiej mieć. Poza tym część z nich pozostała nieużywana.
Chwilowo tyle. Jeżeli temat się przyjmie (i jak cokolwiek znajdę) - dam więcej.
Be vigilant.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.