ta racja ale weź pod uwagę, ile ludzi teraz na botach wbija 100lvle i sprzedaje na allegro... kiedyś to było nie do pomyślenia żeby na bocie tyle kisić...
a co myślicie o tym update? demon legi z questu to porażka moim zdaniem... dobrze że to zablokowali bo było banalnie proste :< a ten nowy quest na demonhunter outfit? myślałem że w końcu coś trudnego dla prawdziwych hlvli... pomyliłem się, kolejne poi... cipsoft jakby zapomniał o rozwiązaniu z anihi dzięki któremu nikt nie może pomagać w quescie... ale to się wytnie...
w sumie dobrze, że nie balansowali profesji za bardzo, ale co do expienia i celu gry nic się nie zmieniło. fajne itemy itp (nareszcie itemy które "coś dają" chociaż nie są wcale takie rare... niesety i to jest żal bo "rare" itemy z hardkorowych bossów są gówno warte - mówię o statystykach).
Zbanowanie tylu boterów fajnie... ale tych którzy są na jakiś "top" rankingach powinno się odrazu deletować moim zdaniem ;/ bo te bany są kompletnie nieskuteczne... gdyby "trochę" przeżedzic z boterów top listy to najniższy lvl na top500 experiance spadł by pewnie o dobre 50 jak nie więcej lvli...