Temat: Gildia IB Kielce Team & Friend
Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2008, 09:00   #34
MarcoRoton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Marco
Wiem ale ja chyba tez jestem fajny jak gram 25h, ty tez jestes fajny lvl bijesz GZ
Ps: Jestescie Fajni ale komentujcie plx

Małpa@ Seracos
No pewnie że jesteś fajny , a co do LVL-liu wykrakałeś haha

@Komentuje: braffffoooo, fajny jesteś i masz fajny lefel, i fajny outfit xD

a Teraz coś ode mnie:

Zaczęło sie w ten sposób trójkącik, na łonie natury bez przypału,...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowy outfit pirate z wibratorem :

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Następnie bylismy na Behemotach, jak na 4 hunt nie było tak źle , dobrze ze mialem ze soba doswiadczonych towarzyszy:

Nuber One:

Number Two:

skończyło sie jednak z brakiem mojej odpowiedzialnosci Konrad (Dran Anleth) wyraźnie dal mi do zrozumienia żebym lurował pojedynczo, " przykozaczyłem 3 Behemoty na raz xD wiadoma Konsekwencja: LVL, Skile, "znow strata czasu" wazne ze Loot panowie odzyskali. Wniosek musze bardziej uwazac, przez moja gre mogło pasc wiecej ofiar. To tyle na dzis, zaczne skilowac, pozniej blesy i zaczniemy od nowa hunty. PZDR~!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poza Marginesem. Miałem chwile czasu w pracy, wbijam na wp a tu taki motyw :
-Co może dostarczyć więcej emocji, niż dobry mecz ekstraklasy? Widok zataczającego się po boisku sędziego! Podobno bolały go plecy i stąd ten chwiejny krok...

http://studio.wp.pl/i,Pijany-sedzia,...l?ticaid=1639d

^^
OMG!!!!!

Ostatnio edytowany przez MarcoRoton - 11-07-2008 o 13:39.
MarcoRoton jest offline   Odpowiedz z Cytatem