Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2008, 18:58   #8183
ShadowRobertED
Zbanowany

Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: LIDZBARK!

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 26
Poziom mag.: 66
ShadowRobertED ma numer GG 6267185
Domyślny

@all

qurwa zydy ale mam zajebisty internet... nie wiem o co chodzi router nie możne nawiązać połączenia odrazu po włączeniu się... ADSL mia mia czasami się zapali ale zaraz gaśnie....

p.s

dziś byli u mnie ,,fachowcy'' z neostrady xD ale miałem ubawwwww!!!!!!

a więc rano wbija jakiś icek i sprawdza kabel itp sprawdził all podszedł do telefonu i.....?wyjebał filtr od telefonu ( to to coś żeby jak ktoś dzwoni to nie zrywało neo ) xD dalej gada że coś z ruterem jest albo w czasie burzy walnoł piorun albo coś ale! u mnie nie było burzy od tygodnia! a router mam od 3 dni :S no więc po 10 minutowej ciszy namyślił się i powiedział że za 2-3h przyjedzie jego kolega z laptopem i sprawdzi ocb..... czekam..czekam i jest! wbija koło kompa i sprawdza..sprawdza... dochodzi do wniosku że ze strony neostrady wszystko gra! okej! no więc zastanowił się chwile i powiedział a raczej doszedł do wniosku że KKONIECZNA jest wymiana routera!!!ehhh ta TP ....na dodatek od tego kolesia co wpadł z laptopem jebało winem że omg....

cya nie wiem kiedy będe dziś przyjedzie a raczej już powiniem być koleś który mi to montował...sam nie wiem co się dzieje z netem...chyba kończe zabawe z Tibia....

sry za błędy ale pisze pośpiesznie bo nie wiem kiedy mi znowu net zerwie....
ShadowRobertED jest offline   Odpowiedz z Cytatem