Temat: Exp Knightem
Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2008, 22:52   #16
razorekk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Orzysz

Stan: Aktywny Gracz
razorekk ma numer GG 6671792
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dybel Pokaż post
Z jakimi skillami, poziomem i wyposażeniem mogę na + wyjść w starciu z:
1. Demon Skeletonem (pojedynczo i masowo)
2. Dwarf Guardem (pojedynczo i masowo)
3. Orciem Berserkerem (pojedynczo, bo masowo chyba za duże waste bd)
4. Orciem Warlordem (tak jak w przypadku berserkera)
5. Orciem Leaderem (pojedynczo,a może i masowo)
6. Dragon Lordem (tylko pojedynczo)
7. Giant Spiderem (pojedynczo i masowo)
Do tego od kiedy mogę expić na orc Fortress?
Hmm gram knightem od pewnego czasu mam 70lvl więc pozwolę się wtrącić

Otóż tak

1. DS - pojedynczo możesz już brać od 25 - 30 lvlu ze skilami 65/65+ (w plecaku obowiązkowo potiony) jednak nie opłaca się na nich expić, mają dobrego defa i dosyć silny atak (czasami po 130+). Masowo zupełnie odrazam nawet na lvlu 40+ czemu? 2 - 3 dsy będą powodować ci bardzo duże waste...
2. Ok. 30 - 35 lvl spokojnie oczywiście potiony w zapasie skille przynajmiej takie jak up. Exp niezły waste może być małe, ale nie musi zależy od szczęscia Masowo możesz dostać mały łomot Ale na 40+ nie powinno być problemów...
3. Zerk ok. 30lvl+ skille ok. 65/65 oczywiście potiony ale zerki nie mają dużo hp i defa ale za to silny atak ;[ musisz mieć w razie czego gdzie uciec ;p Masowo nie radze
4. Warlord 50+ skills przynajmniej po 70, potiony (w pogotowiu strong), waste zniknie ok. 70 lvla Grupowo odrazam.
5. Leader hmm tutaj podobnie jak z Dsem lvl 30+ skills 65/65+ potiony w zapasie. Leader ma dobrego defa i dużo hp, ale słabszy atak niż dsy. Waste będzie
6. Dragon Lord polecam 55 + jak nie 60. Skills 75/75 Strong potiony i mana potiony. Stać na ukos!!
7. Gs jeżeli już musisz na nim być to polecam 40 - 50lvl (strong potiony na 50 mogą sie przydać) skills powyżej 70 bohy i time ring nawet na wszelki wypadek. Masowo na 70+ nie więcej niż 2 xD staraj się stać w miejscu gdzie posiony nie zdejmą ci defa... Waste będzie napewno, gdyż GS jest potworem bardziej dla paladynów ponieważ atakuje najwięcej w zwarciu. Mniej w bp fire bombe aby go zatrzymać (wystrzel ją pod nim i chodu)

Na of możesz od 45 - 50. Strong potions na 50 mana i zwykłe. Ostrożnie i uważaj żeby ich nie lurować.

Śmieszą mnie wypowiedzi wasze 100 lvl na demonie <żal>
razorekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem