Oj Gimlos, tu chodzi po prostu o ot, że dziewczynki powinny się szanować. Tyle. W sumie nie jestem za brakiem odbywania stosunków seksualnych, ale mnie osobiście, brzydziłoby uprawianie seksu z pierwszym lepszym chłopakiem: P
Poza tym.. Nie wydaje mi się, by zajscie w ciąże w wieku 13, 14, 15, 16 lat jest czymś, co umocni ją w społeczeństwie. A, i nie oszukujmy sie, antykoncepcja nigdy nie jest pewna; ) Zresztą, łatwo zapomnieć o niektórych rzeczach będąc na rauszu: x
@Snopeczek
Signed. Ilu to już poznałam kolesi którzy na widok dziewczyny w bieliźnie o mało nie mdleli z podniecenia. Wcześniej wydawali się bardziej.. Hmm.. Nie wiem jak nazwać człowieka mowiacego "wyruchałbym tę, tęi tę.!" a potem robiącego z siebie pośmiewisko. W kązdym razie takich maczo nie brakuje: )
Btw, duzo osob pisze, ze co nas to obchodzi w jakim wieku dziewczyny traca dziewictwo. Tak samo można powiedzieć o KAŻDYM temacie. Po to jest forum - żeby dyskutować.
|