Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2005, 11:45   #313
Leweracja
Użytkownik Forum

Leweracja's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
Adres Jabbera do Leweracja
Domyślny

kiedys kiedys dawno temu jak gralem jedna z pierwszych swoich postaci mialem kozacka sytuacja nikt w nia nie uwiezy ale ch==j to wasza sprawa

a wiec wchodze do carlin depo -1 spoko patrze parcel na depo lezy podchodze wyzucam za siebie ale nie podkusilo mnie by zobaczyc do tam jest patrze bp otwiram tam 2 bp zaczyna sie robic ciekawie otwieram jeden z tych 2 bp a tam 18 bp w kazdym uhy a w 2 16 bp hmmow + bp sd
wsadzialem do depo <podniecony znaleziskiem> i wziolem trche shitu do sprzedania bo foldy wracalem loota wyslalalem parcelem i poszedlem spzedac czesc spoko wracam patrze do depo qrde gdzie ten parcel do ch==ja pana jakis 40 knight mial go na depo w padlem w totalna rozpacz .... poszedlem sie z rookowac zginalem raz mysle no coz latwo przyszlo latwo poszlo zyje sie dalej wchodze do depo znowu parcel pomyslalem ze typ wziol bp i parcela wyrucial otwieram parceala a tam bp w bp 2 bp nic nie wziol znow do depo chowalem odchozdze i podchodze spowrolem patzrze mam w depo 989 itemow i zrozumialem dlaczego go stracilem w tedy mialem loota z foldy stoje w depo ogladam bp czy wszystko jest przybiega ten pacc i sie do mnie pruje ze hunted cos tam costam potem mowi zebyum mu oddal ze mi da domek bla bla bla chya sie wtefy wylogowalem parcel zostal wdepo bylo super ale to bylo dawno i pokazalem jakim noobem bylem (teraz bym zrobil troche innaczej)

who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep
Leweracja jest offline   Odpowiedz z Cytatem