Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2008, 02:28   #222
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Czemu bycie latwym ( czyli po prostu chec do uprawiania seksu ) jest "staczaniem sie na zla droge"? Chcialbym zeby ktos mi w tym temacie to w koncu wytlumaczyl : d
Wynika to głównie ze sprzeczności poglądów, zresztą moralność raczej nie idzie w parze z potrzebami fizjologicznymi.
Ja mam dosyć śmieszne poglądy w tych sprawach. Facet, który co chwilę "wyrywa dupy"(samego określenia również nie akceptuję), korzysta z usług domów publicznych etc, jest dla mnie po prostu narzędziem - dajmy na to - młotkiem. Młotek, sam w sobie, służy do przybijania i nim się przybija. Tak samo owy facet - jako samiec, jest stworzony do kopulacji i ciągle kopuluje(bądź - zdobywa samice). To samo z płcią przeciwną. Tak więc, jak kto uważa
Czy jest to staczaniem się na złą drogę? Oczywiście, prawie każda emerytka tak Ci powie, bądź sąsiadka, która przy oknie spędza 3/4 doby i zna plan dnia każdego przechodnia.
Każdy ma swoje życie i jesli czerpie z niego radość, nie szkodząc społeczeństwu, to wszystko jest w porządku(mniejszym, lub większym)
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem