Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2008, 14:28   #521
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Blind Orc nie ma wiele z mieczem wspólnego. W żadnym z dzieł na wyspie nie ma o nim mowy, żaden NPC na niego nie reaguje, zaś on sam tylko sprzedaje przedmioty. Kiedyś był badany tekst z Bear Roomu, na który ork reagował inaczej, ale po badaniach doszedłem do wniosku, że to była lista kategorii przedmiotów na sprzedaż. W sensie: lista rodzajów szmelcu, który ork może opylić, np. Miecze, Zbroje itp.
Norma nie ma nic a nic wspólnego ze Spikey'em. Jej sklep zmieniano po update, zaś na żadne opcje dotyczące informacji spoza miasta nie reaguje.
Temple - o Cipfriedzie wiemy mało, więc coś w tym może być.
Minotaur na skale - zero połączenia. Tutaj można znaleźć informacje dotyczące go.
Pozdrawiam.
@down
1) Nie pisz postu pod postem.
2) Wiem jak jest po orkowemu "Sword", zaś gdy pytałem się go o nie - nie było żadnej wzmianki o Spikeyu. Wiem, bo kupiłem każdy złom, który mi oferował, a o żadnym nie gadał więcej. I to mi wystarczy. Próbowałem też przeróżnych mutacji z innymi słowami, np z "Pixo" - nic nie dało.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 12-07-2008 o 14:41.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.