Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Oj Gimlos, tu chodzi po prostu o ot, że dziewczynki powinny się szanować. Tyle. W sumie nie jestem za brakiem odbywania stosunków seksualnych, ale mnie osobiście, brzydziłoby uprawianie seksu z pierwszym lepszym chłopakiem: P
|
Tym bardziej, ze sam(a) do chlopakow nalezysz. Nie dziwie ci sie zatem - mnie też, jak osobę heteroseksualną, taki seks by nie pociągał
Cytuj:
No, ale potem zakochujesz się takiej dziewczynie i pierwsze czego się o niej dowiadujesz od kumpli jest że ten ja ruchał, ten ją ruchał, tamten też, nawet jej stary, brat itd. xd
|
I rzucasz ja, bo jestes tak uzalezniony od opinii otoczenia, ze nie potrafisz juz myslec sam? Typowe.
Cytuj:
No właśnie, powinny szanować swoje ciało...
|
Seks jest zdrowy, wiec uprawiajac go jak najbardziej to cialo szanują. Nie uprawiając - szanują co najwyzej "moralnosc", narzucona im przez spoleczenstwo.
Jezeli juz dochodzimy do moralnosci - z jej lamaniem mamy moim zdaniem do czynienia dopiero wtedy, kiedy swoimi dzialaniami szkodzimy innym osobom. Przy seksie za obopolna zgoda i checia takiej szkody nie widze, nie wiem wiec czemu w swoich "argumentach" uzywacie tego wytartego slowa.
Cytuj:
albo dowiadujesz się, że na imprezie całowała się z innym ziomkiem, do łóżka nie poszła tylko dlatego, że miała akurat okres. Typowe.
|
No, to wtedy masz 'podstawy' ja rzucic. Ale obawa przed zwiazkiem z powodu jej opinii u "kolegow" - lekka glupota, nie uwazasz?