Koleś, zastanów się k***a co piszesz. Ludzie będą bocić specjalnie dla tego gówna na Rookgaardzie. Najpierw posiadaj full citizen i łapy druida później p****** takie rzeczy. Temat do zamknięcia.*
*Sorki ale widziane w tym dniu debile na forum ( a raczej ich liczba ) się kumulują i moja nerwica się powiększa
GreenPeace - a ty k***a święty? Chcesz być fajny to pisz normalne posty bo niekiedy na idiotę wychodzisz.
CLOSE THE TOPIC
Masz coś do mnie? pisz na PW nie spamuj tutaj. - czy ja serio to muszę na różowo pisać by ludzie zrozumieli?
@Down- załamuje ręce. Skoro już był poruszany to po co robić nowy?
"4. Utop się." Fajny jesteś - nie interesują mnie twoje nawyki jak się do kogoś odzywasz ani od kogo się tego nauczyłeś ale nie wal takich tekstów be my pro plx?
"3. Nerwica? Idź do psychiatry." podkreślam ponownie jeśli z czytaniem sobie nie radzisz - pisz PW, anyway, NOT YOUR BUSINESS
"2. Czemu niby temat do zamknięcia? Sam się zamknij >.>" Podaj mi powody dlaczego ma się rozwijać dzięki tobie podobnym.
Cytuj:
Możesz napisać na zielono.
Jestem bardzo fajny. Będę walił takie teksty.
Nie będę pisał na PW, bo chcę żeby wszyscy zobaczyli jaki jestem elo. To po co o tej nerwicy piszesz?
To samo możesz napisać o każdym temacie.
Kupa.
|
1 Nie chce mi się.
2 To ty tak uważasz i twoi rodzice.
3 Bo nie dorosłeś do tego?
4 Pisze o nerwicy żebyś mógł mi doradzić bym poszedł do psychiatry =) (dziękuję ci za radę, vice versa)
5 O dobrym temacie tak nie napiszę =)
Kupa? A ja Maciek
Cytuj:
@Rocket Slayer
To raczej TY się zastanów co piszesz... Jak widze twoje wypowiedzi to już mi się odechciewa... Jeżeli chcesz zamknięcia teamtu to NIE bluzgaj... Złóż raport i czekaj... A po za tym co do czorta Ci w nim przeszkadza? Łamie regulamin czy co ?
|
1 Jak ci się odechciewa to nic cię tu nie trzyma.
2 Wiem co piszę i jeśli mam jakieś wątpliwości to potrafię się przyznać.
3 To jakbym nie bluzgał to by się coś stało? Sorry, jak widzę takie tematy to mnie bierze... Rookgaard to Rookgaard. Może jeszcze quest na plate armor dla pacc?
4 Jeżeli nie zdobyłeś ani jednego - outfitu (citizen) czy addonu (paw druid) to nie widzę powodu abyś chciał by dodano coś nowego. Rookgaard ma się tylko przejść i nic więcej.
5 Patrz wyżej - nic więcej na Rooku nie potrzeba. Kolejna nowa rzecz by tylko sprowadziła nowych botterów/rookstayerów których już jest wyjątkowo dużo. Pewne rzeczy mają być na mainlandzie, nie przenoście ich na Rookgaard.
6 Nie lamie regulaminu lecz taki temat już był jak już ktoś napisał.