[ITEM]Rose Shield[/ITEM]-Guildia z servera Antica, a mianowicie [GUILD]Red Rose[/GUILD] ma wiele wspolnego z ta tarcza. To na ich czesc zostala ona stworzona. Na poczatku byla 1 tarcza. Sa pogloski ze tarcze otrzymali wszyscy czlonkowie guildi. (Nie chcem wprowadzac w blad. Slyszalem zbyt wiele o ilosci tarcz aby wprowadzac niepotrzeby haos).
[ITEM]Great Shield[/ITEM]-Wiele zrodel mowi, ze wypadaly z pierwszego zabitego [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER]a na PoHu po save serverze. Conajmiej jedna istnieje na Antice. Kiedys posiadal ja [CHAR]Sashra[/CHAR] jednak zostal on okradziony.
[ITEM]Demon Legs[/ITEM]-Kiedys dostepne z DHQ, potem zastapione w quescie na Steel Booty. Kilka osob zdobylo je po update 8.2, jednak quest zostal utrudniony po wprowadzeniu patcha przez CipSoft. Napewno posiada je [CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR]. Z nowego questa zdobyli je [CHAR]Battor[/CHAR] [CHAR]Neo Blue Bear[/CHAR].
[ITEM]Golden helmet[/ITEM]-Prawdopodobnie byly do zdobycia z jakiegos questa, jednak nie jest to pewna informacja. Jest kilka na Antice i Amerze (nie jestem pewnien co do innych serverow). [CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR] byl posiadaczem jednego egzemplaza. [CHAR]Sashra[/CHAR] posiadal dwa, jednak zostal okradziony, [CHAR]Lord Maseda[/CHAR] takze jest posiadaczem conajmniej jednego (przynajmniej byl posiadaczem do 153 lvl, nowszych filmow z nim nie widzialem).
@X-Anylon
Czy moglbys opisac droge do miejsca gdzie mozna ujzec [ITEM]Boots of Waterwalking[/ITEM]? Nie chodzi mi o Soft Booty, przykryte czyms, lecz o niby Boots of Waterwalking

#edit
@Vindem
Podaj nick gracza ktory 'posiada' Blessded Shield (lol?).
(za duzo ots...)