Temat: Sword a Club
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2004, 06:48   #15
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez p.l
Dlatego właśnie twierdzę że FS lepszy (ze światłem to żart, więcej światła mam z torcha (ja nie używam tibiigg < FUJ)) Bo lepiej wydać 14 k niż 20 ...
...

No więc większość ludzi co na każdym kroku mówi że nie używa tibi GG, to używa Tibi GG, MC, Run-maker, i inne pliki ułatwiające.

No ale: "Nie sądźcie, abyście sami nie byli sądzeni"

Więc ni osądzam cie i nie mówie że używasz "dopalaczy" ale chyba większość "starszych" graczy tak samo pomyślała.

-----------------------
Tak naprawdę to jest obojętne czym posługuje sie mag albo druid. Bo tak naprawdę one i bez dobrej broni se poradzą. Druid na początku dobije na 10 lv. na słabych potworach i na 10 zacznie HMM robić i chodzić na nieco silniejsze potworki, A na lv. 20-30 to będzie mugł przywoływać silne potworki i nimi nawalać. A co do maga to on sobie świetnie poradzi czarami bo ma więcej "agresywnych czarów" i w taki sposub zarobi kase a druid zarobi sobie sprzedająs HMM, GFB, IH, UH, FB(fire bomb), Explozion. Więc nie przejmuj się tak wyborem broni, ćwicz lepiej mlv.

------
Edit by Gremlin
Zlaczylem 2 posty.
Od tego momentu jesli napiszecie 2 posty pod soba w krodkim odstepie czasu kasuje obydwa niewazne co bedzie w nich pisalo.
Majen jest offline   Odpowiedz z Cytatem