Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2008, 13:18   #23
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

A ja właśnie mam takie pytanie związane z privami. Podobno istnieje kilka starych bardzo dobrych privów (tzn. lepszych od innych bo nie wiem czy privy mogą być "dobre" xd) i są one niewiarygodnie podobne do oryginału. Ofc mniej ludzi, 800-900 to max, coś tam chyba latać nie można i tak dalej, ale tak to zero bugów, lagów. Z klimatem. Chyba dlatego, że każą wysyłać klimatyczne podanie i zdawać test przed dołączeniem.

Chodzi mi o to, że wszyscy mówią: ooo privy są do dupy, privy to dno. Ja chciałbym wiedzieć, czy privy to gówno w porównianiu do globala, czy tak ogólnie gówno. Chciałbym dokładnie wiedzieć co jest na globalu, czego nie ma na privach i chciałbym, aby wypowiadały się jedynie osoby, które się znają. Bo jak ktoś grał na jakimś czterdziestosobowym privie rok temu i ma zamiar pisać głupoty to lepiej jak będzie milczał.

Zastanawiałem się nad grą na globalu.. ale jak są takie imitacje globala (co z tego, że gorsze) to myśle se... po co bulić? I tak nie traktuję gier poważnie... Oo

PS: Nie wiem czy to dozwolone tak pisać, ale mówiąc o lepszych privach miałem miedzy innymi Andeerię i Dreams Of Freedom.

Wjal
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem