Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 3 :)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2008, 17:47   #1689
Fuflis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fuflis
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 177
Skille: 104/90
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Old_Distsu Pokaż post
Jak napisal Bodzio ci ktorzy ukonczyli quest zaczeli s*******ac to co to za koledzy i ja tu nie widze lojalności i widac jak pokazali jakimi sa kolegami. Napewno team z Ghaze~ nie zostawil by jedostek zeby ratowac wlasna dupe mowie o Norvill, Xaszkil, Thorian, Grucha, Socjo, Speedy. I nie pierdolcie glupot. Fuflis gz spierdolenia pokazales jaka jestes cipa i jaki jestes kolega dla innych.
Distu, byłes tam, widziałeś jak to wyglądało?? Proszę Cię nie gadaj jakiś bredni... Aż mi żal to czytać. Zrobiłem quest? "Spierdoliłem"? Jak gówno wiesz to sie zamknij się i nie gadaj głupot wyssanych z palca....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danyziom Pokaż post
ty chyba za duzo lvli juz poswieciles skoro tak juz mowisz bo jakby nie patrzec wbijasz 2 lvle w przod i 3 w tyl czasem sie zdarza ze nie padniesz stad wziol sie ten lvl wiec gz...

co do xaszkila to pradzej ty uflis bys spierdolil niz on reszcze za to glowa zreszta wasz team byl jakis dupiaty i chwalenie sie takim czym ze wasz team jest lepszy od gazen~ to zal bo my nie musimy skladac polowy serwera do kupy zeby cos wykonac a wy tak ... wiesz oco mi chodzi ? ... jesli nie to wytlumacze ci fuflis

a teraz do bodzia
Impossible is Nothing ?? I think yes...^^

Fight to the end for friends...

~1st, who blocked Inquisition Quest on Nerana Land at lvl 190 (12/13.07.08)

moglbys sie chwalic jak wykonasz quest a nie ze blokowales bo wiesz ja pujde zblokowac jugernauta i bedzie pisalo ~1st, who blocked Juggernaut on Nerana Land ... wiec troche zal ( ps zmien to bo zal )
Wiem, wiem najlepszy team to Gazenbelger..., ktory zrobił ten quest 3424242 razy już i nie uzył żadnego manasa przy tym. Złożyłem cały server, na quescie było 950 osób, wszyscy którzy byli online. ragnuss, ja mam wiecej znajomych niż tylko jedna gildia. Wiem, że dla Ciebie do nienormalne, ale jednak się zdarza. Co do składania teamu jeszcze. Podajże Xaszkil wspominał tutaj na forum, że tylko jak Trupinio się lognał to od razu go msgowaliście. Jest ok i macie nadzieje że dołaczy do was. Brak komentarza do tego. Ach Ragnuss, może tak samo będziesz blokać ten quest jak lurowałeś Orshabaala? Teraz czekam na wasz quest. bo na razie ograniczacie się do "gadania", a jakos wam sie dupa trzęsie, lub nie możecie zebrać "całego serva do kupy".

Pozdrawiam
Fuflis
Fuflis jest offline