Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fuflis
Wiem, wiem najlepszy team to Gazenbelger..., ktory zrobił ten quest 3424242 razy już i nie uzył żadnego manasa przy tym. Złożyłem cały server, na quescie było 950 osób, wszyscy którzy byli online. ragnuss, ja mam wiecej znajomych niż tylko jedna gildia. Wiem, że dla Ciebie do nienormalne, ale jednak się zdarza. Co do składania teamu jeszcze. Podajże Xaszkil wspominał tutaj na forum, że tylko jak Trupinio się lognał to od razu go msgowaliście. Jest ok i macie nadzieje że dołaczy do was. Brak komentarza do tego. Ach Ragnuss, może tak samo będziesz blokać ten quest jak lurowałeś Orshabaala? Teraz czekam na wasz quest. bo na razie ograniczacie się do "gadania", a jakos wam sie dupa trzęsie, lub nie możecie zebrać "całego serva do kupy".
Pozdrawiam
Fuflis
|
Hmm lurowalem orshabaala jak był owszem i umiałem go lurowac gdyby nie ja poszlo by gorzej , bo dam taki przyklad z ciebie jak zlozyles sie jak ciota na orshu i sedi tez niewiem w jakich okolicznosciach ale tak bylo . Naab i tyle
Cos o gaze~ zobaczymy czy pyknie czy nie napewno nie bedziemy s*******ac tak jak ty fuflis !!! owned