@Gofin
Erm... Mogę się pod tym podpisać?
@Topic
Jeśli chodzi o Nobelmana/Nobelwomana, to ja bym dodał tylko Jeden (1) z tych addonów. Mam nadzieje, że jakby to dodali to tego drugiego (2) (Garnitur/Suknia), lecz jeśli miałbym polecać, to zrobiłbym tego pierwszego (1) (Kapelusz). Chociaż i tak pewnie miałoby go z max. 7 osob na servie... (LOL, kto ci uzbiera 150k na rooku, by wydać je na addon?). Npc oferujący nam to mogłby być 1 z mieszkańców Rookgaardu (proponuję może All'dee lub Toma).
Jeśli chodzi o summonera to to również jest (fajnym) pomysłem, chociaż też nienajtańszym.
(za 20 gp mamy 1 healtha. Przewidujac, że będziemy potrzbowali koło 5 prób, by dostać wygrany Ticket, potrzeba nam 500 viali, czyli 500 healthów, na które wydalibyśmy 10000 gp (dobrze napisałem?). Ta cena jest do przyjęcia przez Rookstayerów, na każdą próbe potrzebujemy 100 vialy czyli 2k (2000 gp) i 270 capa. Proponowałbym za npc dającego/oferującego ten addon zrobić starego Hiacynta albo jakiegoś, ukrytego głęboko pod ziemiami Rookgaardu, w swojej tajnej pracowni.
Obydwa addony są swietnymi pomysłami lecz równie dobrze mogliby udostępnić zupełnie inne addony. Chociaż szczeże, jeśli mialiby coś dodać to ja apsolutnie wolałbym, nowego potworka i nowe expowiska, zamiast takiego addona.
@Edit
Chociaż w sumie, jak ludzie wydaja kase na full citizena (backpack) po 100k lub nawet 200k, to mogliby pokusić się o takiego Nobelmana.
Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 14-07-2008 o 00:21.
|