wow tenshi sie wqrwił xD
ej kuźwa chłopcy ja to mam taki pomysł bądźcie dzisiaj o 12 wszyscy na vent, ja was zrzuce na kanał zamknięty i przestaniecie tutaj sie kłócić oke?
@edit
okej, chłopcy ja to widze tak. nasi abcoki zrobili więcej niż jeden rise'owiec - był na vencie. ale nie można osiągnięć abcoków do osiągnięć rise porównywać, bo to nie wy wybiegaliście na pustynie czy port hope. tak wiem, że i my to rzadko robliśmy, ale jednak to my pluliśmy im w twarz podczas gdy byli pewni, że mogą wszystko. wy też ale to były sporadyczne sytuacje w ab. na waszych 50 magow to zrobiliście dużo, ale nie możecie porownywać waszej ekipy do ekipy rise, bo sami byście nic nie zrobili a kafar jednak by namieszal w brudasach przynajmniej a jak mówicie o fragach master~ to porównaj go do vica co? ;] nie ma co porównywać fragów między profesjami bo palkowie są od rzucania mwalli, czasem sd i as'y w trapie, a magowie są do zabijania więc nie wiem o co się spinasz w ogóle. zrobiliście dużo, ale nie porównywajcie się do nas, bo gdybyśmy w ogóle nie staneli naprzeciw im, wy byście tego nie zrobili, bo jakby sie wam kogos udało od nich zabić to byście zobaczyli 50 osób z oath w ab i każdy mógłby 1 unjusta na waszym noobie zrobić i byście sie szybciej skończyli niż zaczeli. i to nie jest obelga tylko uwaga
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 14-07-2008 o 10:26.
|