@up
Na 40 levelu masz możliwość kupna mounta, który przyspiesza prędkość o 60% (warlock i paladyn mają je 'za darmo' - płacisz za niego u trainera jak za zwykły skill). Riding kosztuje bodajże 80 golda, a sam mount chyba 8 golda.
Na 60 levelu dostajesz mounta, który przyspiesza speeda o 100%. Jak wyżej, warlock i paladyn dostają je za darmo, tym razem nie kupują u trainera, tylko muszą zrobić dość żmudnego chaina('łańcuch' questów). Tu nie wiem, ile dokładnie kosztuje, ale mój kumpel wydał około 500 g.
Na 70 levelu dostajesz możliwość kupna latającego mounta(tylko w Outlandzie), który na ziemi przyspiesza speeda o 60%/100%, a w powietrzu o 60%/280%(są jeszcze very-uber-rare mounty z instancji, które przyspieszają o 310% w powietrzu, nie wiem dokładnie jakie). Tyle, że nauczenie się Ridingu do mountów 280% kosztuje 5k golda ^^
Tyle, za wszelkie nieprawidłowości przepraszam.
EDIT: Sorki, zapomniałem. Shaman(na 20 levelu) i druid(na 30 levelu) dostają możliwość nauczenia się skilla, który przemienia ich w Ghost Wolfa(shaman), oraz tygryska(druid), które przyspieszają speeda o 40%.
EDIT2: Przyspiesza speeda? Lol, teraz tak przeczytałem. Zwiększa speeda* :P
@down
No tak ^^ Jeszcze rogue ma Sprint :p
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 14-07-2008 o 20:18.
|