Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2005, 17:02   #14
greegor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Gliwice

Stan: Na emeryturze
Imię: Geregor
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
em...wykonanie jestest wcale dobre !! Niewiem czemu go chwalicie ! (up. ja cie dobrze rozumiem ale to jest jego >>>>>>1<<<<<< fake) . Podam ci rade... pamiętaj by tego kolesia nie dawać NA OKO jak to powiedziałeś... jest w złej kratce umieszczony (coś między kratkami) a można do tego dotrzeć przez sprawdzanie pokolei NA OKO od tego ludzika co go atakuje do tego krzywusa ... nie podoba mi sie jego nick... EVUL PK... rany to chyba każdy używa kiedy robi PK fake :/ ... Pozatym w złym miejscu napis... już mogłeś dać go na lini prostej od Pkera to by nie było tak bardzo widoczne że jest krzywy :/ .

ocena:
wykonanie:
32/100
pomysł:
0/100
Tematyka jest denna, wiem o tym, więc prosze o nie komentowanie pomysłu. Chciałem sprawdzić czy mi to wyjdzie, więc długo nad tematem nie myślalem.
i daj mi może jakąś profesionalną radę, bo ja nie wiem jak wklejać "nie na oko "
A co do pana Bron, który mnie w****ił niemiłosiernie, mam pare słów:
mowisz, że jak ktoś sie nie zna, to niech nie komentuje, no to nie komentuj, plx. Praca na 5 minut? zrób taką w 5 minut plx. Poza tym, robiłem tego fake'a tylko w paincie,
więc nie gadaj, że wystarczy czcionkę znać.... Zrób może swojego fake'a, to zobaczymy, czy to jest na 5 minut robota....

Ostatnio edytowany przez greegor - 02-01-2005 o 17:07.
greegor jest offline   Odpowiedz z Cytatem