Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawid_Owen
Tak Tak Thea NC  wygrales  muszem dorosnac (ale nie tylko ja xD)
@thea loool muszem to powiedziec bo nie wytrzymiem xD ty kurwa jestes jakims niedorozwojem ty na tym forum 24 na dobe? bo kurwa cos ktos napisze to ty zaraz odpowiedz walisz... korzystaj z wakacji pipo a nie w domu siedzisz i pierdolisz smuty. siedzi na chacie i spamuje fora.. To ty byles pierwszym ownerem Thea Trola?
""btw kto uwaza ze jestem cipa w rl niech pisze na gg
wole miec takie jajca na wylacznosc "" -iks de co ty gosciu sobie wkrecasz i kto tu struga gangstera na forum pipo!! ja tak sadze i tego nie zmienie tylko mnie nie bij
Nie masz się z czego cieszyć!!!
Penis to nie telefon komórkowy!!!
Nie liczy się ten kto ma najmniejszy!!!
|
wygralem ? ;/ fenks
nie,nie siedzie na forum 24h,siedze i czekam na wyjazd,a to ze akurat teraz powyjezdzali i nie mam za bardzo co robic na rl to nie moja wina ;/ (komar gupek nie kce sie spotkac na rl :[[[[[[[ )
btw,prosze,nie mow na mnie "pipa" bo to jest very lame :[ nie "pierdole smut" tylko mowie jak jest,a to ze jestem "inny" niz reszta forumowiczow i nie milcze kiedy ktos pierdoli glupoty na moj temat to soryyy

tak,strugam gangstera bo prosze was zebyscie pisali na mojeg gadu gadu a nie na forum bo tak placzecie "o ja ale spam prosze nei zamykajcie tematu

!!!!!!"
wiec jak,"strugamy gangsterow (XDDDDDDD) na forum czy wyjasniamy sobie wszystko na gadu ? :'[
sadzic mozesz sobie co chcesz,ja wiem swoje,pa
edit
HAHAHAH nie zauwazylem tej madrosci na temat telefonu,nei no "ziomus" jestes mocny xdddddd