Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 01:37   #9914
proxy92
Użytkownik Forum

proxy92's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: Tam gdzie Vomiro nigdy nie będzie

Stan: Na Emeryturze
Imię: Proxy Aran
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 123
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz Pokaż post
Chociaż on coś ma a nie tak jak ty, jeszcze że głupie to w życiu jeszcze nic nie osiągnąłeś <- i tak będzie cały czas, to na dodatek pokazujesz jakiś ty super jest a tak szczerze to jesteś małe gówno które może tylko pisać
Śmiałeś się z Thariego jak on to brzydko wygląda - To pokaż swoją mordę
Ojeje :C będziesz mi teraz jechał bo nie mam wysharowanego w 15stu jak Tomurki 300lvla? Ja gram jak chce, expie kiedy mam ochotę, może mi wystarcza moje tępo expienia i mój 120lvl? he? że u was granie polega na "Dawaj ku**a! Ha! Zabije Cie je***y Froście! będę lepszy od innych" to wasz problem i jest mi naprawdę przykro ;/ a co do foty... Widziałeś ją i inni tez na Naszej klasie Cepie głupi... musiałem sie zmagać tydzień z tym ze w oknie "Osoby ostatnio oglądające twój profil" gościły mordy z dementhess :/

PS ~~> Nie wiedziałem że słowo "Leszcz" jest twojego autorstwa i tylko ty masz prawo jego używania...

Obudź się chłopie... to ze masz te swoje cyferki obok levela to nie znaczy ze jestes pro evul elo mastah rastah i mozesz wszystko na tibii/forum i moze jeszcze kurw... RL? Bo jak przypadkiem gadalem z kolesiem w grze mowil ze na RL się tak nie prujesz... rozumiem, w RL ni dy ry dy to w tibii trzeba zrobić z siebie koksa nie? ;]

Poćwicz "leszczu" <- o.O