filozofie hidka nt tej zje*anej gry
A ja tak zmienie temat, bo po chvj sie klocic, gdy mozna ponarzekac - rzekl Hidek.
Otoz, nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nie poszerzyli mostku na VDL - afera na Novej, 10 sneakow na miesiac w tym miejscu, a oni caly czas trzymaja tam jednokratkowy most z miejscami do stackingu. A poszerzyli np. miejscowe na desercie, ktora byla uzyta tylko raz, poszerzyli thais trolle, gdzie zmarł Thegi niegdys (miejscowa uzyta 5 razy), poszerzyli ogolnie wiele ciekawych miejsc, a most na VDL-u jak stał, tak stoi. Mowie wam, z tego miejsca, ze do Tibii 8.5 to zmienia.
Kolejna sprawa, to ze z kazdym updatem utrudniaja sneaking - na 7.4 mozna bylo robic uhtrapy i 2 40 lvlami zabijac praktycznie kazdego, a na 8.1 juz tak udupili knighta i poszerzyli niektore miejsca, ze sneakowanie i campienie jest praktycznie niemozliwe.
Odebrali UE combo i teraz na wojnie musimy miec po kilkadziesiat osób po jednej stronie, by dzialac sukcesywnie i madrze.
/TheTwojaStaraDwarf
ps zamiast sie klocic, lepiej napiszcie co o tym sadzicie.
|