Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
jak tam nas bylo 36 to widac ze masz cos z oczami , chlopie odpocznij troche bo widac ze widzisz podwojnie , no ale taka jest natura przegranych nie umiejacych sie z tym pogodzic , jak nie ma bota to za duzo ludzi i tak w kolko O_o .
A co sie talo z damoonem  nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :>
A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza.
A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura  " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD
|
haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
co do damoona i elfa

gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ...