Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2005, 17:33   #11
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Varmus
Koleżanki i koledzy Gracze. Być może ten temat powinien być w CIP Soft suxx,
ale wydaje mi się że problem jest na tyle nurtujący, że zasługuje na osobną publikację. Otóż chodzi mi o dyskryminację FACCów względem PACCów.
Rozumiem, że skoro PACCe płacą za Tibię, to powinni mieć więcej i lepiej niż zwykli FACCowie. OK. ALE NIE AŻ TAK!!!

Rozumiem dodatkowe tereny. Rozumiem odrębny świat. Rozumiem nawet tę cholerną promocję (promotion), ale bez przesady!
FACCe , po pierwsze, nie mają dostępu do wszystkich potworów.
Po drugie, co mnie tym bardziej wkurza, NIE MOŻNA KUPOWAĆ DOMKÓW.
Po trzecie, NIE MOŻNA W NICH NAWET - będąc zaproszonym - SPAĆ NA ŁÓŻKACH!!! Wszyscy zapewne się orientują, jaki ważny jest własny kąt!!
Różnica między PACC a FACC, jest ogromna, a CIP powinien jednak się orientować, że nie każdego stać lub nie chce wydawać 59,95 euro za niecały rok!! Proszę się dzielić opiniami na ten temat. Pozdrawiam.
Heh, kolejny idiota, który nie może zrozumieć, że ludzie, którzy stworzyli tą grę, nie chcą mieszkać w kartonach... Jak masz pan taki problem to po prostu nie graj w tibię... Czy to takie trudne?? ...Albo wyślij list do cipsoftu, że sądebile i wogóle, bo nie chcą dać ci miliona dolców...(Mam pacca i dobrze mi z tym)
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem