Kiepska sprawa. Dwaj podobni ludzie przeciw sobie - kretyn botujący złośliwie i "Zarejestrowany" nolife... beznadzieja. Nie wiem co mu da wbicie tej stówki, bo sławny i tak nie będzie, a Tibia to marnowanie czasu. Co prawda to jego sprawa jak spędza czas, ale za bardzo się w coś angażować to błąd. Szczególnie podchodząc do tego z takim fanatyzmem. Bezsens.
Topic bez sensu. Regulaminu nie łamie, bo jest to sprawa o naszej kochanej wysepce, ale sensu nie ma. Skoro taki z niego mistrz, że chce zdobyć tą setkę to niech sam sobie radzi - co, będzie potem taki 100-poziomowy koleś pytał chmary 1-8 co ma robić? Ciekawe...
@down
Polemizowałbym. Nie mówię tu o używaniu komputera po kilka(naście?) godzin dziennie, bo sam nie jestem święty. Ale granie bez przerwy tylko po to, żeby zostać "pro evul stolevelowcem", jak to niektórzy gadają to lekka przesada. Co mu przyjdzie z setnego poziomu? Ból oczu, wada wzroku i satysfakcja, która po tygodniu opadnie. Wiem coś o tym.
A co do sensownych tematów - założyłem już parę. Niekoniecznie na tym subforum, ale zawsze.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 15-07-2008 o 11:32.
|