Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2005, 17:53   #13
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny prawdopodobnie sie powtorze...a moze nie :P

Wiec tak..mialem pac przez 7 miechow..troche go uzywalem...gra z pacem jest wygodniejsza..ale nie jest az tak lepsza jak sadzisz. Mowisz ze pac maja domki...ale pomysl troche..jakby ui face mogly takowe domki kupic to ceny by byly jak na antice teraz..200k za ~10 sgm.. bo domow jest po prostu za malo :>i wlasnie dklatego tylko pace moga je posiadac. Spanie w lozku... przez cala noc zregeneruje ci okolo 200 many... bo odnawia sie o wiele owolniej niz normalnie. muwie tu o master sorcer :>

A teraz innaczej...jakbys chcial miec wszytko to mogles grac kiedy tibia byla gra testowa..gralo sie plamkami ktore mialy cos przypominac..jednak ludzie grali.. [kiedys byl o tym za.sty temat, ale z powodu "buga" zostal skasowany-niestetty nie przeczytalem calego ] i mieli wszytko za free. A teraz ludzie placa..[kolejki tez wieksozsci sie nie podobaja, bo wczesniej wlanczali makro i w 10 min max sie logneli...nie baczac ze przez nich ktos ginie na lagach lub freezach ..a kiedy oni przez to gineli to oczysiscie wina cipow:>) teraz lagi sa kij mozliwe ze sa prze z kolejke bo jednak sama kolejka pod koniec logowania spamuje jak makro..wiec sam juz nie wiem .

Ogolnie uwazam ze pac i fac tak wieloma zeczami sie nie ruzni ..i pac ma stanowczo za malo przywilejow ... bo skoro placi to powinien.. .powiedzmy powinien powstac teren x2 normalna mapa..wtedy to ludzie na bank by pac kupowali..botakiego terenu nikt niechcialby przegapic. UI wtdy pac nie zaj mowali by facom expowisk (np guardy itp) bo na nowym terenie bylyby o wiele ciekawsze i wieksze respy potworow+ mniej ludzi bo pacow azawsze jest mniej:>

troche pogmatwalem ale nie am czasu ddokonczyc bo braciak mnie z kompa wygania:>

wiec podsumowujac Pac ma za malo jeszcze, powinien miec 2x wiecej . [nie mam obecnie pac bo mi sie skonczyl..niewiem czy w najblizszej przyszlosci bede takowy posiadal..ale i tak uwazam ze pac powinni miec jeszcze wiecej niz maja:> ]
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem