Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 13:24   #12
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Weak Werewolf
HP: 160
EXP: 80
Odgłosy: HOOOOWL!
Umiejętności i ataki: Melee (0-35), Fury (coś jak Exori, 10-35), Lycantrophy (klątwa, w nocy zwiększa siłę kosztem obrony, wyleczyć można u Cipfrieda za 150 gp), Self-healing (0-30 hp), Summon Wolf (0-2 Wolves)
Max. combo: 70
Loot: 0-56 gp, Wolf Paw, Studded Club, Leather Legs, Werewolf's Hair, Werewolf's Claw (naprzemiennie)
Informacje: Wilkołak to istota żyjąca jedynie w nocy, przy świetle słońca zmieniająca się w człowieka. Słaby wilkołak obawia się przemian, więc za dnia kryje się w jaskini. Co jakiś czas wychodzi na żer. Jego futro oraz szpony są cennymi, choć rzadkimi reagentami alchemicznymi. Każdy alchemik byłby rad posiadając je.
Występowanie: Za dnia - jaskinia na bagnach, w nocy - okolice tejże. Spawn mniej więcej raz miesięcznie w każdą noc gry. Naraz występują max. 3 sztuki.
Taktyka: Słaby wilkołak to potwór, którego nie powinni się obawiać doświadczeni gracze. Występuje on jednak na wyspie Nowicjuszy, więc tu może być problem. Dla Rookstayerów opłacalny, ze względu na łup i nagrody, jakie rozdają za niego wyspowi alchemicy. Taktyka jest prosta - tłuc, póki ktoś nie zginie. Uwaga: trzeba go zabić w ciągu nocy, gdyż inaczej ucieknie (zniknie) do jaskini, gdzie zdąży się zregenerować.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem