Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 13:39   #13
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arlash Pokaż post
Karol wiesz co ci powiem ;> ? Ch*j ci w dupe... Nie gralem w tibie juz dawno po dlugim czasie wrocilem i zapytalem...Chuj w dupe tez tej reszcie ktorym cos nie pasuje. Tyle w tym temacie. Elo
Freud by się ucieszył. Dlaczego niby każdemu, kogo nie lubisz ma być "Ch** w dupę"? Kompleksy? Nie zazdroszczę.
Skoro tyle czasu nie grałeś i odkryłeś, że da się pływać - mogłeś popytać ludzi w samej grze, tudzież poszukać lub poczytać teasery. Ale nie - ty wolisz założyć nowy temat z czymś, o czym każdy wiedział na dwa miesiące przed POPRZEDNIM update. Dobra rada na przyszłość - to, że czegoś nie wiesz NIE oznacza, że to tajemnica, a to, że się dowiedziałeś NIE oznacza, że ją odkryłeś.
Poza tym - boje ograniczają przecież zasięg "pływalności". O tym powinieneś wiedzieć.
Przesyłam gest pozdrawiający. * Dark Alphadron wystawia w stronę autora cytowanego postu znak digitus infamis.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem