Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 14:26   #260
Shooter55
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Czemu bycie latwym ( czyli po prostu chec do uprawiania seksu ) jest "staczaniem sie na zla droge"? Chcialbym zeby ktos mi w tym temacie to w koncu wytlumaczyl : d
No tak,ty nie widzisz nic złego w puszczaniu sie na prawo i lewo.

Cytuj:
Mysle, ze wychowujac ja, do takiej sytuacji bym nie dopuscil. Ale jezeli tak by sie stalo - jak najbardziej by mi to przeszkadzalo, w tym wieku naprawde wlasnego zdania zwykle sie jeszcze nie ma. Tak jak wczesniej pisalem, nie wszyscy ludzie sa do pelnej wolnosci gotowi i watpie, zeby byla do tego gotowa osoba 13-letnia. Warto tez zauwazyc roznice miedzy seksem dziewczyny chociazby 16-letniej, a tej w wieku lat 13. Ta druga, w swietle prawa, seksu uprawiac nie moze, a o wiekszosci jej zyciowych wyborow wciaz ma prawo decydowac rodzic. Swoja droga - bardzo celne pytanie
Hmm...mam rozumieć,że niemiałbyś nic przeciwko gdyby w wieku 16 lat twoja córka się ruchała codziennie z innym facetem?

Cytuj:
Nie odbierajcie mnie tez jako osoby, ktora neguje wszelkie tradycje i zasady etyki/moralnosci. Wiele z nich uwazam za jak najbardziej sluszne, oparte na prawdziwej madrosci pokolen. Do tego, nie jestem czlowiekiem w pelni uduchowionym - na moje postepowanie dzialaja czasami w duzej mierze instynkty, takze ten, ktory niektorzy z was uwazaja ze "temat tabu" - instynkt plciowy, seksualny. Dziala tez czesto na mnie strach - chociazby przed samotnoscia. Nie jestem wiec czlowiekiem, ktory ma spoleczenstwo zupelnie w dupie - naleze raczej do tych, ktorzy jego wplyw w swoim postepowaniu widza, i czasami, kiedy zauwazaja w jak bzdurny sposob na nich on dziala, probuja z nim walczyc : d
Trudno inaczej wnioskować z twoich wszystkich postów.

Ostatnio edytowany przez Shooter55 - 15-07-2008 o 14:30.
Shooter55 jest offline   Odpowiedz z Cytatem