Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 15:38   #25
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

@RookeR
Jest o co. 0-5 Bear Paw? A jaki to ma sens, nie tylko logiczny, ale i ten z gry?
Ortografia - żal mi tego, kto sklasyfikuje to jako "Poprawne".
Summonowanie wilków przez Warga - nonsens.
Wystarczy narzekań. Pora na następne:
Reptilion Refugee
HP: 210
EXP: 105
Odgłosy: SHHH!
Umiejętności: Melee (0-40), Tail Slash (jakby Exori, 0-35), Spear throw (0-25), Self-healing (0-25 hp)
Max combo: 100
Loot: 0-62 gp, Wooden shield, Leather armor, Studded legs, Lizard scale (rzadko), Reptile's Tongue (zwykły Scimitar, przy ciosie ma 90% szans na zniszczenie, wypada zawsze)
Informacje: Jaszczuroczłek uchodźca to uciekinier z jednej z jaszczurzych wiosek, który ukrył się na statku dostawczym razem z pierwszymi mieszkańcami wyspy. Nocą uciekł i skrył się w okolicach wieży os, w północno-zachodniej części wyspy. Tam mieszka w bagnistej jaskini, dobrze ukrytej wśród drzew. (koniecznie wykopanie kilofem)
Taktyki: Przede wszystkim zablokować skubańca, bo przy małej ilości HP zwiewa, rzucając Spearami. Bloker powinien mieć przy sobie zapas SHP, gdyż jaszczur potrafi porządnie przywalić. Łup taki sobie, ale Reptilion's Tongue jest ciekawy. Otóż to działa on niemalże jak Ice Rapier - po ataku ma 90% szans na to, że się rozpadnie. Czyli przy ogromnej dozie szczęścia, zadasz nim jakieś trzy ciosy. Bardziej interesująca jest wymiana u Seymoura, który obiecuje za niego sowitą nagrodę.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem