Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 15:35   #1768
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szefoo Pokaż post
Ja nie jestem za niczyją stroną ponieważ w LR jest większe PA a w interr jak im sie nudzi to też bija za byle co..np taki Manndy
Jakie PA, kto jest tym Pa? Sua? nigdy nie robil pa, ofc jest pare osob typu Damoon, ale stanowili 1/6 dpft przed wojna. Zreszta byli w gildi rządzącej to mieli do tego małe prawo. A SF pa nie robilo? Gdyby nie neth ktory zawsze im dupe ratował, w sumie to on mial wiecej do gadania niz luki, to by juz dawno siedzieli cicho.
U was oprocz starego SF(IH) to tez śa dobre ziólka, boroth, Lindlay(slynny reason za ktory wyleciał z dpft), Eizix, Arcash, Lamus ktory bil magow na poh a pozniej sie tlumaczył ze bil tylko dlatego ze nie podobał mu sie uptade dla magów,Velorn, ktory gdyby nie to ze luki kazał mu sie uspokoic to by dawno alunir go wyjebal. Medivh, ktory robil co chcial z racji ze jest vickiem, jego kumple byli najwazniejsi.Mało przykladów? A teraz nowe gwiazdy wschodza i chca zabłyszczec, sam jak mowisz pierwsza gwiazda Manddy.

Zreszta ciekawie sie zapowiada 108 osob w gildi, jesli wygracie wojne jestem bardzo ciekaw jak dlugo sie utrzymacie, wiadomo kazdy ma kolege kolegi i bedziecie sie na siebie wkurzac bo za duzo problemow, a luki to bedzie mial gdzies jak to było w Dpft. Zamiast zaprzestac na invitowaniu na 90 osoboach a z tamtych zrobic gildie aka Sf jak kiedys to wy dalej swoje ;p ciekawie ciekawie

btw zapomnialem dodac PaNoVa, przecierz to SF go wykreowało, wiec on jest najlepszym przykladem kto co robil i kto kogo bronil fakt teraz jest z LR ale to nie o to tutaj chodzi.

edit 2 jesli chodzi o filmy banaha to nie wiem czy to prawda czy nie, nie wnikam w to ale jesli to prawda ze jest "pollicjantem" to dzwi mnie tylko kto był takim kretynem i wydał mu odpowiednie uprawnienia do pelnienia tego zawodu, ktos musial byc niespełna rozumu jak arcash albo Clapek.

Ostatnio edytowany przez Smokuu - 15-07-2008 o 15:43.
Smokuu jest offline