Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ale1Noby
Noooo DARKCEPIE przeczytaj sobie pare razy to co napisałem a może wyciągniesz wniosek o kim to napisałem .....Noo miałem na myśli ze dla DARKCEPOW , TOMOuREK , i wielu innych pojeb** należy sie szacunek bo mama mnie uczyła aby szanować chorych umysłowo ludzi   Przykro mi bardzo ze BOzia nie wyposażyła cie w mozg  ... Wez nie cwaniakuj bo na rl pewnie nie był byś taki hardy .... tylko bys uciekasz aż ci pielucha by z dupy spada ... jeśli sie dobrze przypatrzysz to zauważysz to "" Ci , Cie , Ciebie itp " pisze z małej litereczki bo nie mam szacunku dla takich jak ty .... nie mecz sie w odpisywanie bo po co masz sie meczyc 
|
no to skoro jesteś kozaczek :< to wpadaj do mnie :< i zobaczymy kto będzie uciekał :< aby potraficie pierdolić, w końcu weźcie się za to
A co do Bozi - nie mieszaj ją w to

Bo mi Bozia dała tyle co trzeba
Btw. Nie jeden razy pisałem na forum żeby ludzie nie opisywali swojego życia prywatnego więc prosze nie opisuj go ;p, nie moja wina że masz braki w główce(I hardy to ty może jesteś jak jesteś na parterze i cię... =] ), i zlookaj jak napisałeś,,tylko byś uciekasz'' <-- najs Pl