Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenad
Darkcepie mozesz niepamietac bo gralem swoim pro evu edkem i wez tak niecwaniakuj bo tam w twojej wsi jest duzo takich cepow> gdzie to srem? czy niewiem czy dobrze mowie.Do psychologa idz , a z tym kupowaniem acc to nie jest tak jak mowisz;] kenadem gralem prawie od poczatku wiec zkoncz. Jak sie z tomurka gada o 11 to o 12 juz niewie oczym sie gadalo o 11 wiec zkoncz pajacowac. myslicie ze mozecie wszystko na candi? huja i niemowie tu chodzcie na pvp bo to jest zalosne ale zkonczcie myslec ze poi ,bosy itp questy i nietylko mozecie tylko wy robic bo na candi jest duzo innych gildi, teamow ktore to by zrobily moze nie lepiej ale na tym samym stopniu. 
|
Po 1 Słuchaj ja i nie tylko ja, jak i każdy na tej candi może robić co chce Ośle

Po 2 Na wsi może ty mieszkasz

ja nie narzekam na swoje miasto więc odpierdol się

Po 3 Jak już jedziemy po bandzie to lecimy: Naucz się pisać zkoncz <-- Owned
Po 4 Piszesz tak --> ,,myślicie że możecie wszystko na candi? huja i niemowie tu chodzcie na pvp'' <-- zastanów się co ty pierdolisz xD najpierw gadasz że--> myślicie że wy możecie wszystko na candi a po chwili--> wyskakujesz z tekstem chodźcie na pvp = no to wynika z tego że jednak coś tu możemy robić( skoro nas zapraszasz na pvp, bo gówno możesz tu zrobić )
Po 5 Cep to ty może masz na 1 albo 2 imię

Po 6 Skoro mówisz że są giuldie które by dał rade zrobić to lub tamto(mi chodzi tylko w przypadku boosa) to dlaczego Ghaz~~ nie ubili :< mieli wolną rączkę :<.
Po 7 Wracając do pkt.1 mogę robić co chce i jak chce i jak mi się to podoba, a że są ludzie którym to nie pasuje to nie moja wina

( i nie płacz już )