Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 16:28   #282
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shooter55 Pokaż post
No tak,ale jakby ci to przeszkadzało to byś nie pozwalał jej na to.Więc niemasz nic przeciwko.
And just cause you don't like it,
don't mean it ain't no good

Trzeba być przerażająco płytkim, że próbować coś komuś zabronić, bo ci się to nie podoba. I trzeba być naprawdę głupim, żeby myśleć, że to odniesie pożądany skutek.

Przyczepisz się mówiąc "pomyśl jak o swojej córce". Skąd mam wiedzieć jaka będzie moja córka i co będę mógł o niej powiedzieć, kiedy będzie miała 16 lat? To zależy od tego, co będę o niej sądził i wiedział, a jej póki co w ogóle nie ma, więc po co mam się przejmować tym co może kiedyś zrobi? Jeśli będzie miała swój pomysł na życie i będzie uważać się wystarczająco odpowiedzialną, to może robić, co chce. Widzisz w tym coś złego?

Cytuj:
Rozumiem to w jakichś mniejszych sprawach,można nierozumieć dziecka jednocześnie nie zakazując tego ale w takiej sprawie?Nie uważasz że powinieneś byłby wtedy jakoś zareagować?
Nie. Bo to nie moje życie.

Cytuj:
Może zwyczajnie porozmawiać?Najlepiej nic nie robić,tak jest najwygodniej prawda?Aha,i Slythia naprawde popatrz na to z perspektywy matki,jeżeli nie rozumiesz to nie jestem w stanie ci pomóc.
A ktoś napisał "nie wychowam swojego dziecka", że się tak bulwersujesz?

Nie znam cię, ale wydajesz się być bardzo ograniczonym człowiekiem. Takie sprawiasz wrażenie.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem