Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shooter55
No tak,ale jakby ci to przeszkadzało to byś nie pozwalał jej na to.Więc niemasz nic przeciwko.
|
And just cause you don't like it,
don't mean it ain't no good
Trzeba być przerażająco płytkim, że próbować coś komuś zabronić, bo ci się to nie podoba. I trzeba być naprawdę głupim, żeby myśleć, że to odniesie pożądany skutek.
Przyczepisz się mówiąc "pomyśl jak o swojej córce". Skąd mam wiedzieć jaka będzie moja córka i co będę mógł o niej powiedzieć, kiedy będzie miała 16 lat? To zależy od tego, co będę o niej sądził i wiedział, a jej póki co w ogóle nie ma, więc po co mam się przejmować tym co może kiedyś zrobi? Jeśli będzie miała swój pomysł na życie i będzie uważać się wystarczająco odpowiedzialną, to może robić, co chce. Widzisz w tym coś złego?
Cytuj:
Rozumiem to w jakichś mniejszych sprawach,można nierozumieć dziecka jednocześnie nie zakazując tego ale w takiej sprawie?Nie uważasz że powinieneś byłby wtedy jakoś zareagować?
|
Nie. Bo to nie moje życie.
Cytuj:
Może zwyczajnie porozmawiać?Najlepiej nic nie robić,tak jest najwygodniej prawda?Aha,i Slythia naprawde popatrz na to z perspektywy matki,jeżeli nie rozumiesz to nie jestem w stanie ci pomóc.
|
A ktoś napisał "nie wychowam swojego dziecka", że się tak bulwersujesz?
Nie znam cię, ale wydajesz się być bardzo ograniczonym człowiekiem. Takie sprawiasz wrażenie.