@Rook-Guardian
Za dużo OTS.
@topic
Ogre
HP: 350
EXP: 215
Odgłosy: GROOAR!, GRAAAGH!
Umiejętności: Melee (0-55), Fury Sweep (0-35 dookoła siebie), Rock throw (0-30, dystans), Self-healing (0-40 hp, powoli).
Max combo: 120
Występowanie: Orc Hell, spawn nieregularny.
Loot: 0-75 gp, skull, Studded armor, Legion helmet (rzadko), Small Treestump (zawsze)
Informacje: Ogr został wezwany potajemnie przez portal w pomieszczeniu Minotaurów, po czym przekradł się do obozu orków w podziemiach. Przyzwany został by poprowadzić Orków do ataku przeciw ich ciemiężcom, Minotaurom. To potężne stworzenie używa pnia drzewa jako broni. Biada temu, kto samotnie stanie mu na drodze!
Taktyka: Ten potwór nie jest opłacalny do walki sam na sam, nawet dla wysokopoziomowych graczy, z powodu mocarnych ataków i dobrej obrony. Najlepiej dwóch graczy niech go blokuje, bo sukinsyn lubi się przerzucić, reszta zaś dystansowo włóczniami lub z łuków. Pień, którego bestia używała jest niemalże bezsensowny w użytku, gdyż jest po prostu za ciężki. (80 oz. w realiach gry swoje waży) Dallheim jednak odkupi go jako cenne trofeum.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
|