@up
Chyba na free fragach xD
(czyt. fta)
Nie ogladałem więc jak to było na ftp to sry xD
@edit
Ale wiesz bo to jest tak hp zabija fta to ftp nadal se boci robi co chce, a hp zabija ftp i odrazu leca po nich
Spójrz sobie na fragi na tibia.com 98% to fta a 2% to id + ftp
Po za tym fta to nooby samo to że placa ftp za to żeby być hunted (u hp) o tym mówi...
@edit2:
Ee, wydaje mi sie że bedzie tak jak z każdą wojną ftp vs s.a (ffu itd)... Że niedlugo pewnie s.a bedzie wygrywac we fragach, ale ftp nadal bedzie expić sobie i odrabiac lvle, a hp bedzie w depo siedziec i tylko tracić...

, chociaz teraz maja duże szanse bo ftp prawie nie dawalo sobie rady z dh a teraz jak doszlo do dh sa, bahia to zobaczymy ;p, tak czy siak i tak bedzie p.a na serverze, nie zapominajcie ze w hp są barinasy xD
@edit3 xD
Nom, troche przesadziło ftp z tym p.a, pierw pisza na forum temat żeby robić ssy jak ftp members robia p.a a chwile pozniej (3-4dni) wprowadzaja zasade że ftp może robić p.a na kim chce tylko nie na ftp... I to mnie troche w*****ło, że ci co nie są w ftp a pomagali wiecej niz te br którzy są zostawali "p.aowani" przez ftp, wyrzucani z expiowisk itp, ale mysle że podobnie by bylo/bedzie z HP... Pamietam jeszcze jak polacy plakali ze barinasy robia straszne p.a, a Ong to tez jeden z najwiekszych p.a... Pamietam jak sie do mnie zawsze futrzyl i wyganial z expiowisk a nigdy go na battle nie widzialem...