Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 18:00   #1775
Dragostino
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: KrK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 188
Skille: Slabe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu Pokaż post
Jak bys nie zauwazył to u nas ciezko jest zebrac team powyzej 25 osób oO.
Jesli znasz ludzi z LR to odrazu widzisz ze u nas jest duzó osób które maja po ~ 22 + lat, mam ci wymienic? Sua,Belka,Sakul, Sauron,Ljubo,Lolo,Eti,Dżufi,Leszczu,Caros,Trajdi,L eon, GIdek, Zin i jeszcze paru a co za tym idzie, ci ludzie niektraktuja powaznie gry gdyz niektórzy maja rodzine, wiekszosc z nich pracuje, pare osób pomimo ze skonczylo mature nie o*******aja sie,tylko znalazła sobie robote i pracuje, niektorzy wczesniej mieli szkole a teraz wakacje ale co z tego jak wyjezdzaja albo wola gdzies pojsc czy jak swieci słonce pojechac nad zalew czy cuś a nie tak jak achmed, za oknem 30 stopniowe upaly a ten siedzi przed kompem 15 h i tlucze frosty . Moze juz teraz zrozumiales czemu niektorymi charami gra hiberna, a jak nie to twoj problem.Widocznie masz cos z głowa. A wylazimy na akcje taka mało iloscia gdyz chcemy cos zrobic,wiadomo,was zawsze bedzie wiecej, z racji ze u was playerzy są młodsi, nie maja obowiazkow,nie pracuja. (tak mi nieoficjalnie wiadomo.) Uwierz mi ze trudno zebrac 50 osob, ale poddac sie nie poddamy, bedziemy starac sie robic cos nawet ta garstka osób
Nawet nie chodzi mi o te osoby , tylko o pionasów , którzy nie byli ani razu na OB a są u was w gildi , a nie pracują(codzienne "last login"). Wiem że nie każdy oddaje postać(choćby Pall Fire ) , że na vencie zazwyczaj jest 15~osob z LR(arcania) , ale jeżeli widzicie jaka jest sprawa(a jak narazie przegrywacie) i nie chcecie zwalać winy na elfa czy tam ilość graczy , to spróbujcie sobie ustalic jakąś konkretną date na której będzie polowa od was(lub wiecej) , żeby ciągle nie zwalac na coś winy. I wtedy dopiero sie wykażecie.

@marianos
O dziwo Smokuu pierwszy raz coś konkretnie napisał

Hmm , co do wałka to bedka chyba się nie da pobic =)

@Manndy

Co do niego to nie mam żadnych zastrzeżeń. Zawsze z nim się miło rozmawia , czasami popyka na jakimś ots'ie i ogólnie jest Spoko , jak i na RL tak i na vencie.

Ostatnio edytowany przez Dragostino - 15-07-2008 o 18:02.
Dragostino jest offline