Temat: Tatuaż
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 19:14   #35
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Nie chce zebys zrozumial mnie zle ale jedynie po Twoich postach w tym temacie mozna wywnioskowac ze jestes za mlody na tatuaz.

Po 1 pomysl z wlasno-robka jest totalnie dziecinny. Jakbys chcial naprawde tatuaz to zrobilbys wszystko zeby byl jak najlepszy czyli poszedl do prawdziwego tatuazysty z prawdziwym sprzetem.

Po 2 pomysl ze smokami... smoki to jest pierwsze co przychodzi do glowy mlodym osobom ktore mysla o tatuazu. Kiedys, gdy tatuaze dopiero zaczynaly swoja kariere w polsce smoki byly fajne, teraz gdy tatuaze sa praktycznie na porzadku dziennym smoki to jest totalny kicz. Chcesz isc na plaze i ciagle widziec kogos ze smokiem? Bo tak bedzie.. nie beda takie same ale ciagle beda to smoki...

po 3 imie dziewczyny... gdy ja zrobilem sobie tatuaz tez myslalem o imieniu dziewczyny... tylko co zaskakujace mialo byc to imie dziewczyny z ktora juz nie bylem spory kawalek czasu.. a po prostu wiedzialem ze byla, jest i bedzie kims wyjatkowym w moim zyciu. Chcialem to zrobic w taki sposob by nikt nie widzial tego imienia w tatuazu... poniewaz chcialem ukryc to slowo. Wkoncu jednak nie zrobilem... doszedlem do wnioski ze po co mi to... chce tatuaz a to ze wytatuuje jej imie sobie nic przeciez wielkiego nie znaczy... to ze jest wyjatkowa nic nie zmieni i nie musze tego nikomu udowadniac poprzez tatuaz z jej imieniem.

Na koniec, powiem Ci tylko tyle ze tatuaz to jest cos na cale zycie... przemysl swoja decyzje 100 razy... a potem jeszcze raz 100 razy.. i gdy to zrobisz juz te 200 razy to pogadaj o tym z paroma osobami... i 100 razy przeanalizuj to co powiedzieli i dopiero wtedy zdecyduj co z tym fantem zrobic...

Co do samego tatuazu to najlepiej idz do studia badz prywatnego (ale znajacego sie na rzeczy, poleconego przez kogos) tatuazysty i tam Ci podpowiedza. Ja do tatuazysty poszedlem z jednym pomyslem.. a na nodze mam kompletnie co innego i bardzo sie z tego ciesze... NIKT NA SWIECIE nie ma takiego tatuazu jak ja ani nawet podobnego. Chcialbys moc tak powiedziec? Jesli tak to zrezygnuj ze smokow.. pogadaj z tatuazysta a bedzie all ok. I nie probuj oszczedzac na tatuazu bo to tylko Ci na gorsze wyjdzie.

pozdro
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline