Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 19:24   #290
Davido16
Użytkownik Forum

Davido16's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Davido16 ma numer GG 6040279 Davido16 ma login Tlenu davido16@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich Pokaż post
Wypowiedź użytkownika Ksiadz32 poruszyła mnie tak bardzo , że postanowiłem się wypowiedzieć.

To co teraz powiem możecie śmiało zbluzgać i uznać za niestosowne , wlepić ten cytat na te swoje głowy , zjeść , wstawić w sygnaturę albo mnie zniesławić w topicu: "Największy kicz tego roku"

Jego wypowiedź jest w 100% mądra. Społeczeństwo na świecie popada w coraz to większą ruinę. Zanikają zasady moralne i katolickie. Jestem katolikiem i wiernie przestrzegam jego zasad. Jakbyście sie czuli jakby to was tak poniewierano , zdzierano z błotem itp. ?????

Ja jestem gotów wstawić sie za usera Ksiadz32. Może my obydwaj wyrośniemy kiedyś na ludzi w przeciwieństwie do tych co uważają , że prawo katolickie jest złe , że dziewczyny to rzecz !!! Tak mówią tylko jacyś obleśne typy i dlatego nienawidzę męską część społeczeństwa.....za to że są takimi pustakami

I wisi mi to za przeproszeniem jak skomentujecie tą wypowiedź , śmiejesz się ze mnie - jesteś por debilem. Ja w każdej chwili mogę wynieść sie z tego forum , zainstalować program który maskuje IP i wrócić tutaj w innej postaci.
Wisi mi to co o mnie sądzicie , wisi mi to jak mnie traktujecie , wisi mi to jak mnie bluzgacie i próbujecie zdołować !

Wypowiedź usera Ksiadz32 jest w 100% prawdą i szczerze go popieram

Koniec!
Mhm, znasz takie programy? Ahaaa... Ej, ale nie pisz w przyszłości podobnych tematów do tych i zrozum, że mądry nie jesteś. Do zobaczenia (postów ;<). Jak chcesz, możesz nie wracać. Jesteś wiernym katolikiem i chodzisz do spowiedzi co miesiąc i 2x w tygodniu na mszę świętą? Jesteś obecny na każdym święcie kościelnym? Modlisz się rano i wieczorem? Niestety nie wierzę, bo któryś z tych warunków nie jest spełniony.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten_Obok
Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/
Davido16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem